Stöd C4SS

ENGLISH – PORTUGUÊS – ESPAÑOL – DUTCH

Centret för ett Statslöst Samhälle (C4SS) drivs av skribenters och volontärers entusiasm, men det är våra anhängares fortsatta donationer som håller oss igång och låter oss växa. Vi har stora planer och ännu större drömmar för Centret och vi behöver din hjälp.

Att samla medel är varken tiggeri eller välgörenhet. Hur mycket vi samlar in indikerar vår nivå av framgång, stöd och professionalism. Det handlar om att erbjuda en möjlighet att delta i projektet. Vi ber er, våra anhängare, att låta oss få veta hur bra vi gör ifrån oss och att spela en avgörande roll i vår framgång.

Det finns många sätt du kan stödja vårt arbete. Det snabbaste och enklaste sättet är att dela vårt material via sociala nätverk eller recensera våra artiklar på din blogg.

För större, mer varaktiga projekt förlitar sig C4SS på mikrodonationer. Vi skulle föredra att inte vara beroende av stora donationer från ett litet antal anhängare, men vi mottar tacksamt stora donationer. Istället skulle vi föredra små donationer från så många anhängare som möjligt. Vi föredrar mikrodonationer. Vi vill ha svärmar! 300 anhängare som donerar fem dollar i månaden rymmer mer information och hjälper ett hållbart byggande av nätverk mer än fem supportrar som donerar 300 dollar i månaden. Det skulle visa oss att vårt arbete är relevant och uppskattat. Och vi skulle kunna ge dig mer av det.

Vi ber dig att bidra med fem dollar idag.

Du kan stödja C4SS genom att köpa zines ur serierna Market Anarchy och Anarchist Classics från Distro of the Libertarian Left. Glöm inte att köpa Markets not Capitalism fråndistron.

Genom vårt program Homebrew Industrial Donation bidrar gärna C4SS till dina projekt, oavsett om de är småskaliga eller väletablerade.

Om du vill stödja C4SS med kläder och tillbehör på temat marknadsanarkism, kolla in vår butik på zazzle.

Tack igen för ditt stöd!

MICRO-DONATE via Flattr:

Flattr-small

ONE TIME DONATION via Paypal (any amount):

Would you like to make AUTOMATIC MONTHLY DONATIONS?

Donation Amount

Donate via mail with check or money order:

Make checks payable to “The Molinari Institute“.

The Center for a Stateless Society
P.O. Box 471998
Tulsa, Oklahoma 74147
U.S.A.

We accept Bitcoin

Send donations of Bitcoins:
Donation address: 1N1pF6fLKAGg4nH7XuqYQbKYXNxCnHBWLB
(Bitcoin Treasurer: Mike Gogulski)

We accept Dwolla

Send donations via Dwolla:
Dwolla ID: 812-656-8539
(Dwolla Treasurer: James Tuttle)

Anarchy and Democracy
Fighting Fascism
Markets Not Capitalism
The Anatomy of Escape
Organization Theory