Steun het Centrum

ENGLISH – PORTUGUÊS – ESPAÑOL – SVENSKA – CZECH

Het Centrum voor een Staatloze Samenleving (C4SS) is een anarchistische denktank en media centrum. Onze missie is om het idee van een bruisende sociale samenwerking zonder agressie, onderdrukking of gecentraliseerd gezag uit te leggen en te verdedigen. In het bijzonder streven wij de publieke bewustwording te vergroten en de publieke opinie op het gebied van het anarchisme te transformeren, terwijl wij academisch debat hervormen, door de productie en distributie van markt anarchistische media, zowel in wetenschappelijke en algemene aard, het organiseren van evenementen, en de ontwikkeling van netwerken en gemeenschappen, en om te dienen, in samenwerking met de Alliantie van Libertarisch Links en het Molinari Instituut, als het institutionele thuis voor links-libertarische markt anarchisten.

Fondsenwerving is geen bedelen of liefdadigheid. Fondsenwerving is een barometer van succes, ondersteuning en professionaliteit. Het gaat om het aanbieden van een mogelijkheid om deel te nemen aan een project.

Er zijn vele manieren waarop u kunt ons werk steunen. De snelste en eenvoudigste manier om ons te helpen is om onze inhoud te delen. Aarzel niet om ons te liken op facebook; tweet onze artikels naar je Twitter-volgers, “stumble” ons stumbleupon, geef ons een “+1” op Google+; verwijs naar onze artikels op reddit; plaats onze artikels op tumblr, of deel met ons op Flattr. Wij zouden het ook op prijs stellen als je blogt over onze artikels – blog it up! Alles is gewaardeerd als het betekend dat meer mensen onze artikelen te zien krijgen.

Als u echt vertrouwen hebt in ons, ondersteun ons werk dan met een eenmalige of terugkerende financiële bijdrage alstublieft.

U moet het zo zien, zijn er nog andere organisaties die je kunt bedenken die consequent slagen in het verspreiden van anarchistische ideeën door het gebruik van mainstream en grootschalige publicaties?

Nogmaals bedankt voor uw steun.

Thank you, again, for your support.

MICRO-DONATE via Flattr:

Flattr-small

ONE TIME DONATION via Paypal (any amount):

Would you like to make AUTOMATIC MONTHLY DONATIONS?

Donation Amount

Donate via mail with check or money order:

Make checks payable to “The Molinari Institute“.

The Center for a Stateless Society
P.O. Box 471998
Tulsa, Oklahoma 74147
U.S.A.

We accept Bitcoin

Send donations of Bitcoins:
Donation address: 1N1pF6fLKAGg4nH7XuqYQbKYXNxCnHBWLB
(Bitcoin Treasurer: William Gillis)

We accept Dwolla

Send donations via Dwolla:
Dwolla ID: 812-656-8539
(Dwolla Treasurer: James Tuttle)

Anarchy and Democracy
Fighting Fascism
Markets Not Capitalism
The Anatomy of Escape
Organization Theory