Steun het Centrum

Het Centrum voor een Staatloze Samenleving (C4SS) is een anarchistische denktank en media centrum. Onze missie is om het idee van een bruisende sociale samenwerking zonder agressie, onderdrukking of gecentraliseerd gezag uit te leggen en te verdedigen. In het bijzonder streven wij de publieke bewustwording te vergroten en de publieke opinie op het gebied van het anarchisme te transformeren, terwijl wij academisch debat hervormen, door de productie en distributie van markt anarchistische media, zowel in wetenschappelijke en algemene aard, het organiseren van evenementen, en de ontwikkeling van netwerken en gemeenschappen, en om te dienen, in samenwerking met de Alliantie van Libertarisch Links en het Molinari Instituut, als het institutionele thuis voor links-libertarische markt anarchisten.

Fondsenwerving is geen bedelen of liefdadigheid. Fondsenwerving is een barometer van succes, ondersteuning en professionaliteit. Het gaat om het aanbieden van een mogelijkheid om deel te nemen aan een project.

Er zijn vele manieren waarop u kunt ons werk steunen. De snelste en eenvoudigste manier om ons te helpen is om onze inhoud te delen. Aarzel niet om ons te liken op facebook; tweet onze artikels naar je Twitter-volgers, “stumble” ons stumbleupon, geef ons een “+1” op Google+; verwijs naar onze artikels op reddit; plaats onze artikels op tumblr, of deel met ons op Flattr. Wij zouden het ook op prijs stellen als je blogt over onze artikels – blog it up! Alles is gewaardeerd als het betekend dat meer mensen onze artikelen te zien krijgen.

Als u echt vertrouwen hebt in ons, ondersteun ons werk dan met een eenmalige of terugkerende financiële bijdrage alstublieft.

U moet het zo zien, zijn er nog andere organisaties die je kunt bedenken die consequent slagen in het verspreiden van anarchistische ideeën door het gebruik van mainstream en grootschalige publicaties?

Nogmaals bedankt voor uw steun.

(Note: The section below is an automated translation)

Patreon

Ondersteun C4SS met een maandelijkse Patreon-belofte, beginnend bij $ 2 per maand. Klanten krijgen toegang tot speciale podcast-bonusinhoud, swag uit de C4SS-winkel en meer!

Become a Patron!

Stripe

Doneer rechtstreeks aan het Center for a Stateless Society via Stripe! Scan de onderstaande QR-code en volg de instructies voor het afrekenen. Of klik hier om naar onze donatiepagina te gaan. Bedankt voor uw steun.

Cryptogeld

We zijn verheugd aan te kondigen dat C4SS opnieuw cryptocurrency-donaties aanneemt. We geven de voorkeur aan Ethereum, maar accepteren elke crypto die je wilt doneren.

Als u wilt doneren via Crypto, neem dan contact met ons op via editor@c4ss.org en laat ons weten welke munt u wilt doneren.


Doneer per post met cheque of postwissel:

Maak cheques betaalbaar aan “The Molinari Institute“.

The Center for a Stateless Society
P.O. Box 471998
Tulsa, Oklahoma 74147
U.S.A.